follow us on: twitter facebook


Trouwen

Ben je op zoek naar een perfect bruidskapsel en bijpassende bruidsmake-up? Wij hebben de deskundigheid in huis om je te laten stralen op de mooiste dag van jouw leven.

Yorimage voor de mooiste dag in je leven .......

Jouw trouwdag is de belangrijkste dag in je leven.  Op deze dag wil je naast een mooie trouwjurk natuurlijk ook dat je haar prachtig zit. Je wilt er op deze dag perfect uitzien, en dat kan met behulp van de stylistes van Yorimage.

Yorimage verzorgt op jullie trouwdag zowel het bruidskapsel als de bruidsmake-up, zowel aan huis als op locatie. Zo kan deze dag lekker ontspannen, in je eigen omgeving beginnen.

Elke opdracht begint met een uitgebreid ori├źntatie gesprek waarin we alle persoonlijke gegevens en de trouwdatum bespreken. Natuurlijk gaan we het ook hebben over jouw persoonlijke wensen wat betreft het bruidskapsel en de make-up. Misschien heb je al een bepaalde stijl of idee in gedachten? Romantisch, glamour of juist modern ? Wij vullen jouw wensen op de juiste manier in !! Neem vrijblijvend contact met ons op voor een introductiegesprek. 


Bruidsmake-up

De bruidsmake-up moet goed aansluiten bij het bruidskapsel, de jurk en vooral bij je persoonlijkheid.
Ook als je normaal bijna geen make-up gebruikt en een naturel make up wilt op je trouwdag kan je Yorimage inschakelen. Vooral wanneer je een mooie jurk hebt en een professionele fotograaf inhuurt. Je foto's bekijk je nog vele jaren later. Professioneel aangebrachte make-up blijft de hele dag zitten en maakt het plaatje compleet.

De Proefsessie

Ongeveer twee maanden voor de bruiloft vindt er een proefsessie plaats. Deze wordt in de salon gehouden. Tijdens de proefsessie zullen we uitgebreid je wensen en mogelijke bruidskapsels en make up gaan bespreken gaan uitproberen. 

Tijdens de sessie worden er altijd digitale foto's gemaakt die je later per e-mail ontvangt.

Neem tijdens de proefsessie eventueel je sluier en andere haaraccessoires mee en zorg dat je die op tijd in huis hebt.

Mocht je nog geen haaraccessoires hebben dan heeft Yorimage een ruime keuze voor je. Of je nu lang of kort, opgestoken of los haar hebt, er zijn veel verschillende manieren om tot een schitterend resultaat te komen dat perfect past bij de stijl van je jurk. Een prachtig bruidskapsel is zeer belangrijk voor elke bruid.

Bruidskapsels en make up op de grote dag! 

Om er voor te zorgen dat iedere bruid zo ontspannen mogelijk aan de grote dag kan beginnen, verzorgt Yorimage zowel bruidsmake up als bruidskapsels aan huis of op locatie. Wat er tijdens de proefsessie is afgesproken zal worden uitgevoerd en jij hoeft je alleen maar voor te bereiden op wat er deze dag gaat komen. 

Het is tevens mogelijk om aan het einde van de dag een Touch-up van het kapsel en de make up te laten verzorgen door Yorimage. Wij kunnen dan op verzoek het bruidskapsel veranderen in een nieuw kapsel voor de avond, dit is vooral gewenst wanneer de bruid een hoed of een sluier draagt gedurende de dag. Wil de bruid de hoed of sluier afdoen kan het een verrassend effect geven als het kapsel net voor het diner wordt veranderd.

Haar van bruidskinderen / familie / vrienden

Desgewenst kan Yorimage ook de bruidskinderen van een mooi kapsel voorzien, en daarnaast is het ook mogelijk om het haar van familieleden en vrienden te verzorgen. Misschien willen je (schoon)moeder, zus, vriendin ook wel een mooie feestelijke coupe of een mooie make-up.Bent u ge├»nteresseerd?Bel dan 076 - 522 46 88, of stuur een mail naar info@yorimage.nl.