Uitgebreide collectie

Onze keuze in maatwerk en confectie haarwerk is groot en divers, in echt én in synthetisch haar. Zowel mannen als vrouwen kunnen bij ons terecht voor een passende oplossing. Meer weten over de mogelijkheden? Maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek. We informeren u graag in alle rust in een aparte ruimte naast onze salon. Aan de hand van voorbeelden kunnen we de opties laten zien en krijgt u een advies op maat. De modellen zijn in allerlei variaties leverbaar, lang of kort haar, krullend of stijl, modern of klassiek. We vertellen u graag meer over onze direct leverbare collectie van vooraanstaande merken: Hairpower en Raquel Welch.

Onderhoud haarwerk

Ook een haarwerk heeft verzorging nodig. We bieden u tevens hulp om uw haarwerk optimaal te onderhouden met een ruim aanbod van verzorgingsproducten. Yorimage heeft een grote collectie modieuze tulbanden, caps en shawls.

Belangrijk voor het krijgen van een vergoeding, ziektekostenverzeraar

Yorimage zorgt voor de financiële afhandeling met uw zorgverzekeraar. We werken met alle ziektekostenverzekeraars samen. U betaalt alleen uw eigen bijdrage. Ziektekostenverzekeraars vergoeden alleen haarwerken op basis van medische indicatie van uw huisarts of specialist. Bij heren wordt het haarwerk alleen vergoed op basis van medische indicatie, van de huisarts en/of specialist. Onder deze medische indicatie wordt verstaan: brandwonden, littekens (van bijvoorbeeld een eerdere haartransplantatie) en/of chemokuur.

Levertijden, reserveren haarwerken, ziekenhuisbezoek en nazorg

Na telefonische afspraak is een intakegesprek binnen 3 dagen mogelijk. Wij komen ook aan huis, of in het ziekenhuis en dit alles geheel vrijblijvend! Wanneer wij samen met u een haarwerk naar wens hebben uitgezocht, wat meestal door zorgverzekeraars wordt vergoed, hebben wij deze binnen enkele dagen binnen. Hierna heeft u twee weken de tijd om een juiste keuze te maken. Tevens is het mogelijk om een haarwerk te reserveren voor een periode van minimaal 3 en maximaal 6 weken.We bieden u volledige nazorg als service zoals u van ons gewend bent.

De basis vergoeding voor 2024 is vastgesteld op € 465,-.
Eventueel verhoogd met de vergoeding op basis van uw aanvullende verzekering.
Check hier welk bedrag er vergoed wordt door uw verzekeraar.

Geschillencommissie

Wij zijn aangesloten bij De Geschillencommissie van de ANKO, de ondernemersvereniging voor alle professionele kapperondernemers. De erkenning door ANKO heeft meerwaarde voor alle partijen: u als de consument, de leverancier en de zorgverzekeraar. Meer informatie kunt u hieronder downloaden:

Downloads