Extensions & Hairweaving

Ben je op zoek naar een losse of permanente aanvulling van je haar? Vanaf €60,- is er al een inzet te krijgen. Wij werken alleen met zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsproducten en we hebben alles op voorraad. We werken graag met Djarling Hair, omdat het 100{30693c639e8196492cbd3a35d91f4e7570beb929526caa985e4401f15282448d} natuurlijk is en gegarandeerde topkwaliteit. Djarling Hair is beschikbaar in 21 prachtige kleuren die heel goed gecombineerd kunnen worden voor een zo natuurlijk mogelijk resultaat. Door het unieke weefsysteem en doordat de structuur overeenkomt met het Scandinavische en dus ook het Hollandse haar, versmelt Djarling Hair echt met het eigen haar.

Van tevoren is niet in te schatten welk systeem het beste bij jouw haar en wensen past. Tijdens een oriëntatiegesprek kunnen we gelijk zien hoeveel extensions je nodigt hebt en hoe lang dit zal duren.

Maak een vrijblijvende afspraak voor gratis advies.

Meer volume

Jarenlange ervaring met hairweaving en extensions zorgt ervoor dat je in vertrouwde handen bent bij onze professionals. Heb je fijn haar, wens je meer volume of ga je voor een haarverlenging? Bij Yorimage ben je verzekerd van een oplossing op maat. Kleur, stijl, krul of lengte, er is overal een natuurlijke oplossing voor, die niet van je eigen haar te onderscheiden is.

Tijdelijk

Een feest of vakantie? Je kunt bij ons terecht voor een losse haarstukken of een flip in. Met een clip of touwtje bevestig je zelf de uitbreiding. Een schitterend resultaat in een handomdraai. We adviseren je graag over de vele mogelijkheden.

Merken

Great lengths, natural hair, flip in hair, djarling, weavings, balman
Extensions bij Yorimage Breda