Vanessa Aalbersberg

Met haar opvallende dreads veroverde ze de harten van de televisiekijkers en zij behaalde in 2001 de titel ‘TV-Kapper’ van het jaar. De dagelijkse uitzendingen zorgden voor veel bekendheid en de aanbiedingen uit binnen- en buitenland stroomden binnen. Vanessa reisde de hele wereld over om trainingen en instructies aan kappers te geven. Het ‘dread-meisje’ van tv trok ook in Amerika de aandacht, waardoor Vanessa naar San Diego ging om training te verzorgen voor de ‘Miss Extension’ verkiezing.
Na twee jaar de wereld over gereisd te hebben, verlangde zij naar een vaste basis. Eind 2003 opende Vanessa haar image-salon Yorimage in Breda aan het Dr. Struikenplein. De salon verhuisde in 2010 naar de Baronielaan en sinds begin 2017 is er een tweede vestiging geopend aan de Wilhelminastraat in Breda. Vanessa werkt in beide salons samen met een team professionals; allemaal gedreven vakmensen. Het haar staat hier centraal, of het nu haarwerken, extentions, kleuringen of de nieuwste kniptechnieken zijn. Beauty en fashion zijn er onlosmakelijk mee verbonden. Enkele dagen in de week reist Vanessa nog steeds door stad en land om trainingen te verzorgen en nieuwe trends te spotten zodat ze bij Yorimage altijd de meest actuele looks en unieke producten, uit zowel binnen- als buitenland aanbieden. Samen met Dyon Hagenaars van DC Models verzorgt zij internationaal grote shows en adviseert ze samen met haar team de modellen op het gebied van haarstyling.

Vanessa

“Het is voor mij zo bijzonder om te zien dat we een zeer trouwe klantenkring hebben, die soms echt ver uit de regio komen. Het zijn hele gezinnen tot vriendinnengroepen die hier samen naartoe komen. We gaan ver in onze service en het is fijn om te zien dat dit gewaardeerd wordt. We staan er met het hele team voor dat iedereen met lekker haar, happy de straat op gaat! En als je na ons advies, ook thuis weet hoe je het kunt stylen, blijf je blij!”