follow us on: twitter facebook


Wat kan Yorimage u bieden op het gebied van haarverzorging:

De productlijn NIOXIN® is sinds enkele jaren op de Nederlandse markt verkrijgbaar. Deze haarcosmeticalijn is ontwikkeld door wetenschappers en ligt op het grensgebied tussen cosmetische en medische behandelingen. De technologie van NIOXIN® systemen is gespecialiseerd in het levende deel van het haar, in de hoofdhuid in plaats van de niet levende keratinevezel.

NIOXIN® stimuleert de hoofdhuid waar het menselijk haar in de meest gezonde vorm optimaal kan groeien, mits er een ontgifte, geactiveerde, gevoede en beschermde hoofdhuid is zonder cosmetische restanten uit conventionele shampoos en conditioners. Science en research op zijn best, verrijkt met de hoogste kwaliteit en de meest pure grondstoffen, samen een technologisch superieur product voor uw haar en hoofdhuid.

Hierdoor is het een perfecte remedie tegen o.a. beginnende vormen van kaalheid. NIOXIN® beschermt en voedt het levende deel van het haar en de hoofdhuid, het beschermt en ontgiftigt de haarwortel waardoor verschillende haarproblemen aangepakt worden. De productlijn is ook uitermate geschikt voor gebruik bij chemisch behandeld haar. De ervaring van Yorimageen de gebruikers is dat er al na drie maanden fantastische resultaten worden geboekt!

De productlijn NIOXIN® bestaat uit Cleansers, Scalp Therapy en Intensive Therapy producten. Er zijn speciale Treatment producten voor gebruik bij haaruitval. Deze ondersteunen allen een gezonde hoofdhuid en een gezonde groei van het haar, ook tijdens de periode van medicijngebruik, medicinale behandelingen zoals chemotherapie en hormoonbehandelingen, zwangerschap en alle ander oorzaken die het haar aantasten zoals psoriasis en eczeem. Tenslotte zijn er diverse stylingproducten (Volumizing Reflectives) verkrijgbaar zonder plastic bestanddelen of filmvormers.

Bezoek Yorimage voor een vrijblijvend advies of een afspraak voor een behandeling.


« Terug naar producten

 


 
Extensions
Wij werken alleen met de beste en mooiste producten op extension gebied, hieronder ziet u een aantal merken waar we mee werken.

Great Lengths // Balmain // System Volume
 

Haarverzorging
Wij werken alleen met de beste producten op verzorgings gebied zoals:

Tigi // Nioxin // Chi // Global K // Fuente
 

Make-Up voor de perfekte look
Wij werken alleen met de beste en mooiste producten op make-up gebied, hieronder ziet u een aantal merken waar we mee werken.

Nieuw in het assortiment is Movie.

2010 Milano // Christian // Wimper extensions
 

Movie make-up
Movie… de essentiële make-up lijn; biedt vrouwen alles wat zij nodig hebben. Alle nuances in make-up, eenvoudig te kiezen en samen te gebruiken, geven resultaten waar je alleen van kunt dromen.
 

Styling
Wij werken alleen met de beste producten op styling gebied, hieronder ziet u de merken waar we mee werken.

Parucci // Affinage // Tigi // Global K // Fuente
 

Truffle by Fuente
Fuente lanceert de beste en eerste
'zelfdenkende' shampoo ter wereld.