Met de handen in het haar

Vol hoop keek heel Nederland namelijk uit naar de nieuwe briefing gisteravond, met een eventuele versoepeling. Begrijpelijk maar ook zuur, juist omdat we met zijn allen de afgelopen periode zo hard aan een gezonde omgeving hebben gewerkt. Zelf hadden we een prachtig, veilig en werkbaar protocol klaarliggen voor onze heropening. Deze ligt in ieder geval op de plank voor als we in mei alsnog open gaan. Het belangrijkste is dat de statistieken positief blijven en iedereen gezond!

Voor de dames hebben we de succesvolle COLOR TO-GO SERVICE, welke u voorlopig kunt blijven bestellen. Natuurlijk vergeten we de heren ook niet; knippen kunnen we nu niet, maar we hebben perfecte wax soorten om het haar goed in model te krijgen. Voor alle producten geldt de 1+1=3 ACTIE! Advies in uw keuze nodig? Vraag het gerust!

Laat ons weten hoe we u binnen de mogelijkheden van dienst kunnen zijn! We blijven stand-by en zijn er voor u! Het speciale WhatsApp service nummer is er voor al uw vragen, wensen, benodigd advies of tips! 06-54374011