follow us on: twitter facebook


Extensions

Yorimage heeft vaak als eerste de nieuwste extensions in Nederland.

Yorimage heeft alles op het gebied van extensions.

NATURAL HAIR

Revolutionaire Techniek
Natural Hair wordt door middel van de revolutionaire Hairweave-techniek ingezet. De inzetrand is flinterdun dit resulteert in een onzichtbare en natuurlijke look. Niet te onderscheiden van het eigen haar.

Heb je verschillende kleuren in je haar? Geen probleem! Dan passen wij de kleur van Natural Hair aan op je eigen haarkleur.Geen chemische producten
Door het gebruik van de revolutionaire Hairweave -techniek komen er geen chemische middelen aan te pas. Hierdoor is het dus absoluut veilig en niet schadelijk voor het eigen haar.

Natural Hair
Het haar van Natural Hair Company is onderworpen aan een zeer streng selectieproces, alleen het beste haar komt in aanmerking. 

Zo bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit dat vrijwel identiek is aan Europees haar. 
Je kunt kiezen voor volume of voor haarverlenging. Bij haarverlenging heb je automatisch ook meer volume, maar daarnaast  is je haar ook echt langer. Bij extra  volume maak je het haar alleen voller.
Het haar waar wij mee werken is 100% natuurlijk.


Van blijvend tot herbruikbaar en zelfs stukken voor slechts één avond. Voor iedere wens is er een mogelijkheid. Zelfs mooie losse clips in haarstukken welke u zelf makkelijk kunt bevestigen.

Wij onderscheiden ons door als een van de weinige wel met verschillende merken te werken zoals o.a.: 
  • Extensiones de pluma (NIEUW)
  • Flip in hair 
  • Great Lengths
  • Balmain Système Volume
  • Weavings


NIEUW BIJ YORIMAGE  -  NIEUW BIJ YORIMAGE

Wij bieden alleen de beste kwaliteit en prachtige extensies. Deze kunnen worden gewassen, drogen, kammen, glad en zelfs CURLING! Wij garanderen de beste kwaliteit tot 6 maanden. Ideaal voor elk type van haar...... Met liefde gemaakt In Ibiza!

    


Flip in HairFlip in Hair: 
Extra lengte en volume in 1 minuut met de Flip in Hair extension.

Flip-in Hair is dé revolutie in hair extensions die absoluut géén schade veroorzaakt aan uw eigen haar. Dit is de snelste en meest eenvoudigste manier om tijdelijk uw look te veranderen!Het werkt in tegenstelling tot alle andere systemen, met een onzichtbaar draadje dat over het hoofd gedragen wordt tussen uw eigen haar. Ook als uw eigen haar wat dunner is, kunt u deze Flip-in Hair met een gerust hart gebruiken.Het neemt maar 1 minuut van uw tijd om het te bevestigen en maar enkele seconden om het er weer uit te halen. Flip-in Hair is gemaakt van 100% human hair en is gegarandeerd van hoge kwaliteit. Daarom kunt u het stylen zoals u dat normaal ook zou doen. Great lenghtsGreat Lenghts: 
Lang haar , adembenemend volume en trendy stylings.
Sinds er extensions bestaan kunnen steeds meer vrouwen zich deze wens vervullen. De eerste methode voor een veilige, comfortabele en duurzame haarverlenging en haaraanvulling werd door Great Lenghts ontwikkeldGreat Lenghts is nog steeds na 20 jaar marktleider, specialist op hoogwaardige extensions.

- vol en lang haar voor iedere styling
- hoogwaardige strengen van gezond natuurhaar
- intensive en duurzame kleuren
- onzichtbaar en haast niet te voelen door platte bondings
- zekere en duurzame verbinding door middel van de nieuwste techniek
- alleen bij partners van Great Lenghts die daarvoor opgeleid zijn.


Balmain Système VolumeBalmain Système Volume:
Bied langdurig volume met haar en producten van hoogwaardige kwaliteit. Het voorziet in de dagelijkse behoefte van iedereen waaronder :

- volumineus haar
- dikkere haarpunten
- blijvende krullen
- vollere pony
- extra kleur en volume

Balmain Système Volume is ook tijdsbesparend, doordat we meerdre haren tegellijk kunnen zetten Is het een salon service waar u geen extra tijd voor hoeft te nemen.


Bent u geïnteresseerd ?
Voor een persoonlijk advies maakt u het beste een vrijblijvende afspraak, deze kost u niets en wij hebben de tijd om samen met u te bekijken welk systeem het beste bij uw haar en wensen past. Omdat van tevoren niet te vertellen is, hoeveel extensions en tijd nodig is, bieden wij u geheel vrijblijvend advies Bel vrijblijvend voor een afspraak 076 - 522 46 88, of stuur een mail naar info@yorimage.nl.

 


 
Picture