follow us on: twitter facebook


Producten

Gel, schuim, lak, conditioner: ons haar maakt heel wat mee!
Het is ook niet altijd gemakkelijk om je nog een weg te banen tussen de enorme keuze aan haarverzorgingsproducten: Yorimage biedt u een passend product voor uw type haar.

Wat kan Yorimage u bieden op het gebied van haarverzorging:

picture

KERASTASE

'Droog haar heeft veel aandacht nodig: het is dof, breekbaar en moeilijk te hanteren. De gradatie droog haar hangt af van verschillende factoren, waaronder genen en dagelijkse gewoontes. Föhnen, ongeschikte producten of herhaaldelijk kleuren kunnen het haar overgevoelig maken. Vanwege deze verschillende factoren, zijn er verschillende soorten droog haar. Het is mijn taak een persoonlijke behandeling aan mijn cliënten voor te schrijven na het uitvoeren van een diagnose van de haarconditie. Het ''Nutritive'' gamma houdt rekening met de verschillende kenmerken van droog haar, zodat ik in elke situatie het juiste product kan selecteren. 

De 3 stappen van de voedende behandeling maken het haar zacht en soepel dankzij het juiste product voor ieder haartype. Gemaakt naar het beeld van Masquintense, de meest iconische behandeling in de geschiedenis van Kérastase, zorgt het gamma voor diepe voeding die het haar doet herleven.''


picture

FUENTE

Put uit de natuurlijke "bron" van een unieke haarverzorgingslijn. FUENTE heeft zich met "huid & haar" gewijd aan de ontwikkeling van exclusieve haarverzorgings-, kleur-, omvormingsen stylingproducten op natuurlijke basis.

Alle producten verenigen de regenererende krachten van de natuur. Vooral de specifieke eigenschappen van plantaardige, werkzame substanties, aangevuld met zeer zuiver, met ionen verrijkt bronwater uit Laguna Fuente de Piedra dragen hieraan bij.


NIOXIN

 NIOXIN maakt gebruik van geavanceerde technologieën voor dikker, dichter en voller uitziend haar. Onze gedrevenheid voor innovatie, ondersteund door onderzoek, stelt ons in staat om meer dan 50% van de mensen wereldwijd die te maken hebben met dunner wordend haar te helpen.

De NIOXIN benadering begon in 1987, toen oprichtster Eva Graham na de geboorte van haar eerste kind last kreeg van dunner wordend haar en onderzoek ging doen naar de behandeling hiervan op basis van huidverzorging van de hoofdhuid.

Tot voor die tijd hadden mensen met dunner wordend haar weinig mogelijkheden voor hulp. De geavanceerde technologieën van NIOXIN bieden echte oplossingen om het meeste te maken van het haar dat je hebt, brengen een omslag in de haarverzorgingsbranche en bieden hoop en zelfvertrouwen aan mannen en vrouwen over de hele wereld.


picture

AFFINAGESTYLING

Affinage Styling Producten:
 
AffinageStyling is de styling specialist van Nederland.
 
Affinage gaat met styling net iets verder als een normaal haarcosmetica merk. Laat je verrassen door Affinage haarstyling.


picture

CHI

CHI hair products are unparalleled when it comes to treating your tresses. Whether you want colors, lighteners or styling products, CHI hair care has what you need to keep your locks looking good. In addition to CHI hair products, find organic skin and nail care items and products to pamper your pet.


picture

KERATHERAPY

De nieuwste Keratherapy behandeling* is verrijkt met keratine, essentiële voedingsstoffen, proteïne, jojoba olie, argan olie en rosemarijn. 

Deze mix van ingrediënten verzacht en repareert droog haar in circa 90 minuten en resulteert in circa 3 maanden gezonder, glanzend en makkelijker handelbaar haar. Afhankelijk van de inwerktijd kan deze behandeling slagen of krullen tot 75% reduceren.

Tips

  • Kleur uw haar minimaal een week van te voren en wacht ook na de keratinebehandeling bij voorkeur een week met kleuren.
  • Geniet van het prachtige resultaat!

*Deze behandeling vervangt de Advanced Renewal behandeling, aangezien de ingrediënten innovatiever zijn, maar vooral de resultaten beter. Daarbij is deze behandeling sneller.

Keratherapy behandelingen zijn geschikt voor (bijna) alle haartypen. De uitzondering is overmatig geblondeerd of veelvuldig chemisch behandeld haar.


picture

MOROCCANOIL

Moroccanoil is dé toonaangevende innovatie op het gebied van revolutionaire haarverzorging- en styling-producten op basis van zuivere arganolie. Als onafhankelijk bedrijf heeft Moroccanoil hiermee in de gehele industrie de standaard gezet en bieden zij voor professionele haarstylisten hoogwaardige, innovatieve, trendsettende producten. Yorimage heeft om deze reden dan ook gekozen om deze produktlijn in de salon te gebruiken.

Moroccanoil Treatment werd ontdekt door Carmen Tal, eigenaresse van een salon in Montreal Canada, tijdens een reis die zij maakte door Israël. Omdat ze onder de indruk was hoe één product zo’n ongelooflijke verandering betekende voor haar haar, kocht ze een aantal flessen. Hierna is het bedrijf uitgebreid tot een wereldwijde organisatie in de haarverzorging- en styling voor uw haar.


picture

TOPPIK

Eindelijk is er een veilige en natuurlijke manier om (te) dun haar te laten verdwijnen. Het is geen spuitbus, crême of iets dergelijks. Het is iets dat u nog nooit heeft gezien. Toppik is een verbazingwekkend product van minuscule microvezels die zich mengen met uw eigen haar. Zonder dat dit zichtbaar is. Toppik vezels zijn gemaakt van organische Keratine proteïnen, net als ook uw eigen haar. u ziet direct dat het haar veel voller wordt, veel natuurlijker dan u zich ooit kon voorstellen.
 


 
Extensions
Wij werken alleen met de beste en mooiste producten op extension gebied, hieronder ziet u een aantal merken waar we mee werken.

Great Lengths // Balmain // System Volume
 

Haarverzorging
Wij werken alleen met de beste producten op verzorgings gebied zoals:

Tigi // Nioxin // Chi // Global K // Fuente
 

Make-Up voor de perfekte look
Wij werken alleen met de beste en mooiste producten op make-up gebied, hieronder ziet u een aantal merken waar we mee werken.

Nieuw in het assortiment is Movie.

2010 Milano // Christian // Wimper extensions
 

Movie make-up
Movie… de essentiële make-up lijn; biedt vrouwen alles wat zij nodig hebben. Alle nuances in make-up, eenvoudig te kiezen en samen te gebruiken, geven resultaten waar je alleen van kunt dromen.
 

Styling
Wij werken alleen met de beste producten op styling gebied, hieronder ziet u de merken waar we mee werken.

Parucci // Affinage // Tigi // Global K // Fuente
 

Truffle by Fuente
Fuente lanceert de beste en eerste
'zelfdenkende' shampoo ter wereld.