follow us on: twitter facebook


Wat kan Yorimage u bieden op het gebied van haarverzorging:


  

Moroccanoil Treatment werd ontdekt door Carmen Tal, eigenaresse van een salon in Montreal Canada, tijdens een reis die zij maakte door Israël. Omdat ze onder de indruk was hoe één product zo’n ongelooflijke verandering betekende voor haar haar, kocht ze een aantal flessen.

Carmen ontdekte dat er nergens in Noord-Amerika een vergelijkbaar product te koop was. Samen met haar man Ofer kocht ze de distributierechten en dat was het begin van het bedrijf en het merk Moroccanoil.

Moroccanoil Treatment werd al snel bij professionals geïntroduceerd, ondanks hun terughoudendheid om te werken met een product op oliebasis. Maar de werking en resultaten van dit unieke product spreken voor zichzelf en hebben een volledig nieuwe categorie gecreëerd in de schoonheidsindustrie.

Binnen een jaar waren Moroccanoil producten verkrijgbaar in topsalons in heel Noord-Amerika, in elke staat en provincie inclusief Alaska en Hawaï.

Moroccanoil
is met hart en ziel toegewijd aan het bieden van unieke kwaliteitsproducten, ongeëvenaarde educatie en marketingondersteuning en is vastbesloten de distributie volledig onder controle te houden. Dit heeft ertoe bijgedragen dat het verhaal van Moroccanoil het meest succesvolle verhaal is in de professionele schoonheidsindustrie van de afgelopen 10 jaar.« Terug naar producten

 


 
Extensions
Wij werken alleen met de beste en mooiste producten op extension gebied, hieronder ziet u een aantal merken waar we mee werken.

Great Lengths // Balmain // System Volume
 

Haarverzorging
Wij werken alleen met de beste producten op verzorgings gebied zoals:

Tigi // Nioxin // Chi // Global K // Fuente
 

Make-Up voor de perfekte look
Wij werken alleen met de beste en mooiste producten op make-up gebied, hieronder ziet u een aantal merken waar we mee werken.

Nieuw in het assortiment is Movie.

2010 Milano // Christian // Wimper extensions
 

Movie make-up
Movie… de essentiële make-up lijn; biedt vrouwen alles wat zij nodig hebben. Alle nuances in make-up, eenvoudig te kiezen en samen te gebruiken, geven resultaten waar je alleen van kunt dromen.
 

Styling
Wij werken alleen met de beste producten op styling gebied, hieronder ziet u de merken waar we mee werken.

Parucci // Affinage // Tigi // Global K // Fuente
 

Truffle by Fuente
Fuente lanceert de beste en eerste
'zelfdenkende' shampoo ter wereld.