follow us on: twitter facebook


Wat kan Yorimage u bieden op het gebied van haarverzorging:

Yorimage werkt met AffinageStyling. een mooie lijn van producten voor haarverzorging en styling, die garant staan voor een frisse en gestylede look!

Verzorging

De verzorgingsproducten van AffinageStyling bieden, dankzij de gebruikte proteïnen en mineralen, herstel en verzorging aan hoofdhuid en haar. Ze verzwaren het haar niet, maar zorgen voor volume en een prachtige glans!

Styling

Met onze stylingproducten is letterlijk elke gewenste look mogelijk! Een professioneel gemodelleerd kapsel of een funky coupe? Mooi natuurlijk vallend lang haar of een extra gestyled kapsel? Mat of juist met een geweldige glans, soepel losvallend of extra stevig, deze topproducten kunnen het allemaal aan. Daar staan wij voor!« Terug naar producten

 

Picture


 
Extensions
Wij werken alleen met de beste en mooiste producten op extension gebied, hieronder ziet u een aantal merken waar we mee werken.

Great Lengths // Balmain // System Volume
 

Haarverzorging
Wij werken alleen met de beste producten op verzorgings gebied zoals:

Tigi // Nioxin // Chi // Global K // Fuente
 

Make-Up voor de perfekte look
Wij werken alleen met de beste en mooiste producten op make-up gebied, hieronder ziet u een aantal merken waar we mee werken.

Nieuw in het assortiment is Movie.

2010 Milano // Christian // Wimper extensions
 

Movie make-up
Movie… de essentiële make-up lijn; biedt vrouwen alles wat zij nodig hebben. Alle nuances in make-up, eenvoudig te kiezen en samen te gebruiken, geven resultaten waar je alleen van kunt dromen.
 

Styling
Wij werken alleen met de beste producten op styling gebied, hieronder ziet u de merken waar we mee werken.

Parucci // Affinage // Tigi // Global K // Fuente
 

Truffle by Fuente
Fuente lanceert de beste en eerste
'zelfdenkende' shampoo ter wereld.