follow us on: twitter facebook


Wat kan Yorimage u bieden op het gebied van haarverzorging:

PictureMovie… uniek en innovatief; kleuren en gereedschappen, noodzakelijk om de schoonheid en uitstraling van iedere vrouw naar voren te brengen. De perfecte aanvulling voor professionele creativiteit.

Movie… de essentiële make-up lijn; biedt vrouwen alles wat zij nodig hebben. Zodat zij zich fantastisch voelen. Alle nuances in make-up, eenvoudig te kiezen en samen te gebruiken, geven resultaten waar je alleen van kunt dromen. Onverwachte highlightsen unieke kleuren, maken individuele persoonlijkheid en glamour zichtbaar, een nieuw gezicht in de spiegel, iedere dag.

Movie geeft je dit en veel meer, Movie kleurt je dag met kleuren en nuances en ultra nieuwe producten; verschillende texturen en satijnzachte poeders creëren een samenspel van tonen en highlights, lichtgewicht en met een exceptionele houdbaarheid, van de hoogste kwaliteit telkens weer.

Nieuwe innoverende samenstellingen rijk aan actieve ingrediënten, geven een persoonlijke impact. Zonnefilters beschermen tegen ultraviolette stralen, mineralen voor een efficiënt celmetabolisme; plus vitaminen, jojobaolie, moisturizersen een nieuwe generatie microsferen voorkomen rimpels en andere ongewenste lijnen en geven een zijdezachte "touch'……….

.Movie geeft je nog veel meer…de vrijheid om vrouw te zijn, de vrouw die jij wilt zijn!


« Terug naar producten

 

Picture


 
Extensions
Wij werken alleen met de beste en mooiste producten op extension gebied, hieronder ziet u een aantal merken waar we mee werken.

Great Lengths // Balmain // System Volume
 

Haarverzorging
Wij werken alleen met de beste producten op verzorgings gebied zoals:

Tigi // Nioxin // Chi // Global K // Fuente
 

Make-Up voor de perfekte look
Wij werken alleen met de beste en mooiste producten op make-up gebied, hieronder ziet u een aantal merken waar we mee werken.

Nieuw in het assortiment is Movie.

2010 Milano // Christian // Wimper extensions
 

Styling
Wij werken alleen met de beste producten op styling gebied, hieronder ziet u de merken waar we mee werken.

Parucci // Affinage // Tigi // Global K // Fuente
 

Truffle by Fuente
Fuente lanceert de beste en eerste
'zelfdenkende' shampoo ter wereld.